Supergod mjuk kola som smakar så gott. Favorit på gottebordet på jul.
Blanda ihop alla ingredienserna utom chokladen och nötterna i en tjockbottnad gryta. Koka tills du kan göra kulprovet. Kulan ska vara ganska lös. Ta av från värmen och rör ner nötterna och chokladen. Häll på bakplåtspapper. Man får skynda sig lite eftersom den tjocknar rätt fort när chokladen kommer i. Ställ att svalna i kylskåp och skär sedan i bitar. Vik ev in dom i smörpapper.
Vilka goda kolor! Och vad skönt med ett så litet recept som går så fort att göra, jag tror det tog max en kvart tills kulprovet funkade. Jag hade inga nötter hemma men det blev toppen ändå.
8 bitar mjölkchoklad...jaha?8 bitar hur mycket väger det då??väldigt ospecifikt.. bitarna är dessutom olika stora beroende på hur stor chokladkaka det är.Tex marabou 200g har större rutor än 100g..
Jag använder 8 bitar av en 200 g Marabou mjölkchoklad