Morotsburgare

Serverar: 4-6 portioner

Ingredienser

  • 1 dl skorpmjöl
  • 1 dl tunn grädde
  • 3 stora morötter
  • 2 dl malda jordnötter eller cahewnötter
  • 1 dl sojamjöl
  • 1/2 tsk vitlökssalt
  • 1 tsk basilika
  • 1 tsk havssalt
  • 1/2 tsk rosmarin
  • 1 tsk olivolja
  • Instruktioner

    Låt skorpmjöl och grädde svälla ca 5 min. Skala och riv morötterna fint, tillsätt övriga ingredienser och arbeta ihop smeten väl. Forma till burgare och stek dem i olja 2 min på var sida. Servera i bröd eller med potatis eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    styvkatten 12 oktober 2012

    Kanongott och något vi kommer att göra igen. Bra kryddning och det går lika bra med sojamjölk istället för grädde. Något vi kommer att göra om. Mums!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben