MrsC:s färgrika fiskgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God och mättande och allt i ett.

Ingredienser

  • 400 gr fryst eller färsk torsk , hoki , sej
  • 3 tomater
  • 1 stor lök
  • 6 potatisar
  • olja
  • 1 dl okokt ris eller couscous
  • 1 tsk curry pesiljestjälkar
  • salt
  • vitpeppar
  • Instruktioner

    Skiva lök, potatis och tomater. Skär fiskblocket i portionsbitar. Bottna en gryta med lite olja. Lägg hälften av löken, potatisen och tomatskivorna på botten av grytan. Häll på riset. Lägg på fiskbitarna. Täck med resten av grönsakerna. Krydda med salt, peppar och curry. Stick ner ett par persiljkvistar. Slå på vatten så det täcker. Sjud grytan i 25 - 35 min under lock. Fyll på med kokande vatten om det ser torrt ut. Smaka av...och servera, rykande i het i djup tallrik. Strö över lite färsk persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben