My Thailåda

Serverar: 4 portioner

Gott

Ingredienser

  • 400 g färsk skinka eller bog
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk rapsolja
  • 1 köttbuljong
  • 2½ dl kelda kokos
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk mald ingefära
  • Persilja
  • Instruktioner

    Finstrimla köttet, kärna ur och finstrimla paprikorna. Skala och hacka vitlöken. Bryn köttet i oljan, lägg i paprika och vitlök, låt fräsa med under omrörning. Tillsätt smulad buljong, kokosmjölk, sweet chilisås och ingefära. Låt allt koka ihop ca ½ min, strö över persilja. Serveras med ris, grönsallad och lime

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben