My thailåda

Serverar: 4 portioner

Enkel rätt att tillaga

Ingredienser

  • 400 g strimlat griskött
  • 2 paprikor
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk matfett
  • 1 köttbuljongtärning
  • 2½ dl kokos
  • 2 msk Sweet chilisås
  • Instruktioner

    1. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och hacka vitlöken.
    2. Bryn köttet i matfett i en stekpanna.
    3. Lägg i paprika och vitlök och låt det fräsa med under omrörning.
    4. Tillsätt smulad buljongtärning, kokosmjölk och sweet chilisås. Låt allt koka ca 1/2 min.
    5. Servera med fullkornsris, limeklyftor och extra sweet chilisås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben