Nachogratäng

Perfekt helg middag

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 1 rödlök, hackad
  • 100 g champinjoner, skivade
  • 1 paprika, röd
  • 1 msk matolja
  • 1 påse Fajita spice mix
  • 1 dl vatten
  • 1 paket (200 g) philadelphiaost
  • 1 påse Nachos Chips
  • 140 g ananas på burk, skivad
  • 100 g ost, riven
  • Instruktioner

    1. Bryn köttfärs, rödlök, champinjoner och paprika i matolja. Tillsätt Fajita kryddmix och vatten.
    2. Rör om och koka utan lock i 5 min. Bred ut philadelphiaost i en ugnsfastform och lägg på köttfärs- och grönsaksblandningen.
    3. Stick i nachochipsen och ananasen i färsen. Strö över riven ost. Gratinera i 200 grader i 6-10 min. Servera med sallad och guacamole.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    popkatta 15 november 2009

    Lagade denna rätt som fredagsmys och hela familjen uppskattade maten jättemycket. Jag lade till lite extra krydda i form av cayennepeppar och stack ned så många nachochips som det bara gick att få ner.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben