Nötbröd-LCHF 1

Serverar: 2 portioner

Ett gott och bra alternativ för oss som har valt bort kolhydraterna i kosten. Sjukt gott!

Ingredienser

  • 1 dl malda hasselnötter
  • 1 krm bakpulver
  • 1 tsk linfrön
  • 1 ägg
  • 1 msk grädde
  • Instruktioner

    1. Blanda nötmjölet med bakpulvret och linfröna i en djup tallrik. Blanda i ägget och grädden och rör om till en smet. "Grädda" i mikron på full effekt i 2 minuter.
    2. Skär ett kryss i brödet när det fortfarande är varmt. Låt svalna en stund och lätta sedan på brödet med hjälp av en kniv och stjälp upp brödet på ett smörpapper och låt svalna.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    bikbok 17 maj 2009

    Nötbröd LCHF1

    rolfingemar 18 maj 2009

    Och?

    mums10 9 juli 2011

    Men om man inte har mikro? Hur länge och vilka grader ska det gräddas på då? Tacksam för svar. MVH Lisa

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben