Nötchokladkakor, Gluttenfritt!

Serverar: 20 portioner

Älskar kakor!

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 1 dl farinsocker eller strösocker
  • 1/2 tsk vaniljsocker
  • 1 ägg
  • 2 dl glutenfri mjölmix
  • 100 g hackad blockchoklad
  • 1 dl hackade nötkärnor
  • Instruktioner

    Rör smör, socker, vaniljsocker mycket smidigt, gärna i matbredare eller med elvisp. Blanda i ägg och sedan mjölmixen, blockchoklad och hackade nötkärnor. Klicka ut smeten ganske glest på en bakpappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen i 200 g ca 10 min. Låt kakorna svalna på plåten.

    Liknande recept

    4
    1 h
    10-14
    5

    Kommentarer (2)

    Matinga 15 mars 2009

    Visst kan man retas och säga att en glutenintolerant person är en liten glutt. Skojar bara. Vg redigera rubriken. Ingrid

    Ingmis 3 maj 2011

    Tänkte prov till Helgen när det blir Inka Healing kurs här. Även Glutenfritt mat bröd

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben