Nonstopkakor

Kakor som man inte kan sluta äta, därav namnet.

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 50 g mörk blockchoklad
  • 1 dl strösocker
  • ½ dl brun farin
  • 1 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk vaniljsocker
  • ½ tsk bikarbonat
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Smält margarin och låt det svalna. Hacka blockchokladen grovt. Blanda strösocker, brun farin, uppvispat ägg och det smälta margarinet i en bunke. Blanda mjöl, vaniljsocker och bikarbonat. Rör ner mjölblandningen i smeten. Blanda sist i chokladen. Klicka ut ca 1 tsk/kaka på plåt, inte för tätt. Grädda ca 8-9 min mitt i ugnen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben