Nubberöra

Serverar: 4 portioner

En riktig klassiker!

Ingredienser

  • 1 burk matjessill
  • 4 ägg
  • 0.5 gul lök
  • 0.5 röd lök
  • 2 dl majonnäs
  • 2 dl gräddfil
  • 1 burk röd stenbitsrom
  • 1 knippa dill
  • 1 knippa persilja
  • Till servering
  • Knäckebröd
  • Instruktioner

    1. 1. Hårdkoka äggen. Häll av sillspadet och dela sillen i centimeterstora bitar. Finhacka löken och lägg ner den och sillen i en bunke.
    2. 2. Tillsätt alla ingredienser utom ägg och persilja och blanda ihop. Lägg upp röran på knäckebrödsskivor och garnera med hackat ägg och persilja. Servera gärna med öl och snaps.

    Liknande recept

    5
    25 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben