Nubberöra med rom
Serverar:
6-8 portioner
Favorit till midsommar
Ingredienser
2 hårdkokta ägg
1-2 burkar matjesill à 200 g)
½ dl majonnäs
3 dl gräddfil
1 burk ishavsrom (ca 60 g)
1 finhackad rödlök
½ dl finhackad dill
Salt
Grovmalen svartpeppar
Instruktioner
Skala och hacka äggen. Grovtärna sillen och låt den rinna av.
Blanda gräddfil och majonnäs. Vänd sedan ner de övriga ingredienserna.'
Smaka av med salt och peppar. Slå upp i en skål och garnera med lite extra dill.
Liknande recept
Fikonbollar med rom
1 h
35
Körsbärssylt med vanilj & ljus rom
Fläskfilé Roma
45 min
4
Äppelpaj med russin, muscovado och rom
2 h
1
Mördegsformar med mandel och rom
25
Ostflarn med rom och räkor
15 min
30
Chokladkaffe med rom
5
1
Chokladtryffel med rom
1
40
1
Rom Mocka
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!