Ostflarn med rom och räkor

Serverar: 30 portioner

Tid: 15 minuter

Ett gott tilltugg när man minglar

Ingredienser

  • 2 dl Riven parmesan, eller någon annan smakrik ost
  • 1/2 dl Crème fraiche
  • 100 g Philadelphia ost
  • 1/2-1 dl Pepparrotsvisp
  • 1 Burk rom
  • 1/2 st Rödlök
  • 30 st Räkor
  • Instruktioner

    Sätt på ugnen 200 grader. Riv osten och och lägg i högar på en plåt med bakplåtspapper. Gratinera till de får färg ca 6-7 min. Ta ut och låt flarnen svalna. Hacka löken och skala räkorna. Blanda Philadelphia osten, crème fraiche och pepparrotsvisp. Klicka ut krämen på flanen straxt innan gästerna kommer och lägg på rom, räkorna och löken.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben