Räkor och ägg i currygräddfil
Serverar:
4 portioner
En enkel och god förrätt. Kanske något för Nyårsfesten...
Ingredienser
2 ägg
500 - 600 g räkor
2 dl gräddfil
1 tsk curry
2 msk tomatpuré
1 krm salt
1 salladshuvud
dill
Instruktioner
Hårdkoka äggen. Skala dem och skär dem i klyftor.
Skala räkorna.
Blanda gräddfilen med curry, tomatpuré och salt.
Skölj och strimla salladen. Fördela den i portionsskålar eller på assietter.
Lägg räkor och ägg ovanpå salladen och häll på gräddfilssåsen. Garnera med dillkvistar.
Servera gärna med sprödvärmt bröd.
Liknande recept
Gratäng med räkor och ägg
2-3
Fried rice med ägg, räkor och romansallad
4
Sparrismousse med räkor och ägg
4
Avocadocouscous med räkor
2.5
4
1
Fajitas med räkor och avokado
4
4
1
Panang curry med torsk och räkor
4.3
45 min
4
1
MEXI GRYTA / Räkor
3
4
1
Ägg med tomater och feta
20 min
1
Förälskade räkor
5
30 min
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!