Räkor och ägg i currygräddfil

Serverar: 4 portioner

En enkel och god förrätt. Kanske något för Nyårsfesten...

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 500 - 600 g räkor
  • 2 dl gräddfil
  • 1 tsk curry
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 krm salt
  • 1 salladshuvud
  • dill
  • Instruktioner

    1. Hårdkoka äggen. Skala dem och skär dem i klyftor.
    2. Skala räkorna.
    3. Blanda gräddfilen med curry, tomatpuré och salt.
    4. Skölj och strimla salladen. Fördela den i portionsskålar eller på assietter.
    5. Lägg räkor och ägg ovanpå salladen och häll på gräddfilssåsen. Garnera med dillkvistar.
    6. Servera gärna med sprödvärmt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben