Nyttig ris á la malta

Serverar: 1 portioner

Tid: 15 minuter

En nyttig och proteinrik variant av ris a la malta för alla träningsfreak. Super gott och går att variera i det oändliga med bär, kakao osv.

Ingredienser

  • 25 gram kasein proteinpulver med smak av vanilj
  • 1 krm äkta vaniljpulver
  • 1 dl minimjölk
  • 200 g minikeso
  • 1 clementin
  • Instruktioner

    Blanda proteinpulvret med vaniljpulvret och mjölken. Vispa ihop med en elvisp, ca 2 min. Ställ kallt i 10 minuter. Hacka under tiden clementinen. Ta ut ur kyl/frys och vispa i ca 5 minuter tills det blir fluffigt. Blanda ner keson och den hackade clementinen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    dauuwid 16 december 2011

    Hallå. Jag prövade nyss receptet. Är det väldigt viktigt med just minimjölk (tänkte på mellanmjölk,hade bara det hemma) och sedan just den sortens proteinpulver? Jag fick inte min alls fyllig. Det blev keso med sås, haha. Tacksam för svar och redo att testa igen :) //David

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben