Päroncarpaccio

Serverar: 4 portioner

God efterrätt som kan förberedas

Ingredienser

  • 4 st fasta päron
  • 2 dl vitt vin
  • 100 g strösocker
  • 1/2 knippe mynta
  • 35 g rostade pinjenötter
  • Sås
  • 250 g kesella
  • 2 msk florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    Smaksätt kesellan med florsocker och vaniljsockret Ställ i kylen Koka upp vin och socker rör i myntan Ta bort kärnhusen ur päronen Skiva päronen med osthyvel Lägg ut skivorna på tallrikar eller ett större fat Häll snabbt över den heta lagen och låt svalna Strö över nötterna och lägg på en klick kesella innan servering Viktigt Var snabb med lagen annars blir päronen bruna

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben