Gratinerad päroncarpaccio med portvinssirap
Serverar:
4 portioner
God och enkel liten efterrätt att bjuda...
Ingredienser
1 burk 420 g Del Monte päron
½ dl vit choklad riven
4 pecannötter
1 dl rött portvin
Hallonsorbet
Instruktioner
Ugn 200 grader.
Häll av päronen och skiva dem i tunna skivor.
Lägg upp päronen som en solfjäder på ett ugnssäkert fat.
Strö över chokladen och nötterna och gratinera i ugnen i 10-12 minuter tills päronen får lite färg.
Koka under tiden portvinet i en kastrull till en simmig konsistens.
Servera päroncarpaccion med hallonsorbet och rippla över lite portvinssirap.
Liknande recept
Gratinerad lax med ost och persilja
4.7
4
4
Gratinerad hajmal, Pangasius hypopthalmus
4.4
2
7
Grekisk, gratinerad hummer
2-4
Gratinerade ostron
5
Gratinerade kokta grönmusslor
1-8
Gratinerad lövbiffsmacka
5
2
2
Gratinerat potatismos med julkorv och senapsgrädde
45 min
4-6
Gratinerad kassler på spenatbädd
35 min
2
Gratinerad köttfärspasta
4.7
4
10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!