Paprikatorsk

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lättlagat och supergott

Ingredienser

  • Ca 400 g ryggbit av torsk
  • En röd, grön och gul paprika
  • 1 dl grädde
  • pressad vitlök
  • 1 msk maizenamjöl
  • 1 dl riven ost
  • salt och peppar
  • tagliatelle
  • Instruktioner

    1. Ca 400 g ryggbit av torsk Läggs i en smord ungsform
    2. En röd, grön och gul paprika, finhackade Strös över fisken
    3. 1 dl grädde och i den rör man i massor med pressad vitlök, 1 msk maizenamjöl, 1 dl riven ost, salt och peppar fördela jämt över fisk och paprika. In i ugnen med formen, 175 gr ca 20 min, och servera med nykokt tagliatelle.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben