Krämig paprikatorsk
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Snabbt och gott.
Ingredienser
400 g fryst torsk
1 stor gul lök
1 msk olja
1 tsk salt
1 msk paprikapulver
2 dl mellangrädde
Instruktioner
Skala och hacka löken. Fräs den mjuk några minuter i oljan utan att den tar färg i en låg vid panna.
Tina fisken så att det går att skära den i stora kuber eller skivor.
Lägg dem i pannan. Salta. Rör ut paprikan i grädden.
Häll blandningen över fisken.
Låtfisken småkoka ca 10 minuter.
Servera med pressad potatis eller ris och en blandad sallad.
Liknande recept
Krämig jordgubbspaj
4
8
Krämig pastasallad
6
Krämig kassler
45 min
4
1
Krämig laxtårta
5
8-10
1
Krämig fiskpanna med gräslök
4.4
2-3
5
Krämig kasslergryta med curry
5
5
1
Krämig guacamole
5
5 min
4
6
Grönsaker i krämig jordnötssås
4
Krämig pasta och köttfärsgratäng
4.6
4
9
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!