Krämig paprikatorsk

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabbt och gott.

Ingredienser

  • 400 g fryst torsk
  • 1 stor gul lök
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 dl mellangrädde
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk några minuter i oljan utan att den tar färg i en låg vid panna.
    2. Tina fisken så att det går att skära den i stora kuber eller skivor.
    3. Lägg dem i pannan. Salta. Rör ut paprikan i grädden.
    4. Häll blandningen över fisken.
    5. Låtfisken småkoka ca 10 minuter.
    6. Servera med pressad potatis eller ris och en blandad sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben