Krämig fiskpanna med gräslök

Serverar: 2-3 portioner

Lätt, god och snabb att tillaga.

Ingredienser

  • 400 g fryst torsk eller hoki
  • 3 dl kokbar crème fraiche
  • 1 tärning fiskbuljong
  • 2 tsk Colmans senapspulver
  • 1 ½ dl standardmjölk
  • Vitpeppar
  • Ca ½ dl hackad gräslök
  • Instruktioner

    Tina fisken såpass att den går att skära i bitar. Koka ihop alla ingredienser till såsen och lägg ner fisken. Sjud ca 5 min.

    Liknande recept

    3.5
    10 min
    2-3

    Kommentarer (5)

    farmoringer 18 november 2008

    Det här var gott. Lätt och snabbt så här en vardag.. Tack ska du ha..

    Annafbg 3 augusti 2009

    Snabblagat och gott, perfekt vardagsmat!

    Majainorr 15 augusti 2009

    Denna rätt var riktigt god kommer att bli en av mina favoriter!. Synd att man blir mätt...

    kattgnag 15 september 2009

    En klar femma!! Snabblagat en sen vardag efter jobbet och dessutom kanongod!! Smak och tid är viktigt för mig på vardagarna samt inga konstiga tillsatser. MVG! TACK!!

    Malan14 17 augusti 2011

    Lättlagat och gott, perfekt vardagsmat. Kommer att lagas fler gånger :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben