Krämig fiskpanna med gräslök
Lätt, god och snabb att tillaga.
Ingredienser
400 g fryst torsk eller hoki
3 dl kokbar crème fraiche
1 tärning fiskbuljong
2 tsk Colmans senapspulver
1 ½ dl standardmjölk
Vitpeppar
Ca ½ dl hackad gräslök
Instruktioner
Tina fisken såpass att den går att skära i bitar. Koka ihop alla ingredienser till såsen och lägg ner fisken. Sjud ca 5 min.
Liknande recept
Kommentarer (5)
Det här var gott. Lätt och snabbt så här en vardag.. Tack ska du ha..
Snabblagat och gott, perfekt vardagsmat!
Denna rätt var riktigt god kommer att bli en av mina favoriter!. Synd att man blir mätt...
En klar femma!! Snabblagat en sen vardag efter jobbet och dessutom kanongod!! Smak och tid är viktigt för mig på vardagarna samt inga konstiga tillsatser. MVG! TACK!!
Lättlagat och gott, perfekt vardagsmat. Kommer att lagas fler gånger :)