Passionsfromage

Tid: 2 timmar 20 minuter

Har ingen kommentar

Ingredienser

  • 4 gelatinblad
  • 5 ägg
  • 1 dl socker
  • 4 passionsfrukter
  • 2 dl grädde
  • Jordgubbar till garnering
  • Instruktioner

    Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 10 min Dela äggen i gulor och vitor. Vispa gulor och socker poröst. Dela passionsfrukter och gröp ur fruktköttet i en kastrull. Krama ur gelatinbladen och smält med passionsfrukten. Låt svalna något innan det blandas med äggulorna. Vispa grädden i en skål och äggvitorna i en annan. Blanda försiktigt innehållet från de tre bunkarna. Häll upp fromagen och ställ kallt några tim. Garnera med jordgubbar

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben