Passionspannacotta
Serverar:
4 portioner
Läcker pannacotta med passionsfrukttäcke
Ingredienser
3 gelatinblad blötlagda i kallt vatten
5 dl vispgrädde
½ dl passionsfruktsjuice
½ dl socker
Garnering
2 passionsfrukter
Instruktioner
Värm grädde, juice och socker i en kastrull.
Krama vattnet ur gelatin-bladen och låt dem smälta i den varma grädden under omrörning.
Fördela smeten i 4 små portionskoppar eller glas. Låt pannacottan stå kallt i minst 2 timmar.
Dela frukterna och skrapa ur dem som garnering. Servera.
Smaklig måltid!
Liknande recept
Enkel Passionspannacotta
10 min
4
Chokladmarängtårta med mango- och passionspannacotta
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!