Pastasås med bacon och mozzarella

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 20 minuter

Gott, snabbt och enkelt

Ingredienser

  • 1 pkt bacon
  • 1 gul lök
  • 1 paprika (valfri färg, jag använde orange)
  • 2½ dl matlagningsgrädde
  • 500 g krossade tomater
  • 1 mozzarella
  • Salt
  • Peppar
  • Fryst basilika
  • Instruktioner

    1. Skiva bacon och stek det. Ta bort baconet och lägg det på ett papper så fettet får rinna av. Under tiden stek lök och paprika i lite olja.
    2. Tillsätt sedan de krossade tomaterna och salt peppar och basilikan. När detta gått ihop sig tillsätter du bacon och matlagningsgrädde. Smaka av efter behov tillsätt mer salt/peppar om det behövs.
    3. Sist innan servering lägg i mozzarellan. Klart att servera med pasta!!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Fittmuskel 9 september 2013

    Gud vad gott detta blev! tack

    Nojjan69 19 juni 2014

    Väldigt uppskattat av min 2 pågar här hemma! Kommer säkert att göras igen många ggr. Tack för ett bra recept!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben