Pastasås med ädelost, bacon och ärtor

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 20 minuter

Detta recept komponerade jag och min pojkvän ihop en kväll...

Ingredienser

  • 4 dl crème fraiche
  • 1/2 purjolök
  • 140 g ädelost
  • 1 ask tärnat bacon
  • 2 dl frysta ärtor (eller efter smak)
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Hacka purjolöken.
    2. Knaperstek bacon i en stekpanna och låt purjolöken fräsa med på slutet. Koka upp crème fraiche i en kastrull. Tillsätt de frysta ärtorna. Smula ner ädelosten, stäng av värmen och rör om tills osten har smält. Tillsätt bacon och purjolök.
    3. Smaka av med salt och svartpeppar.
    4. Servera med nykokt pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    mumsan 8 september 2008

    Gott och enkelt! Strålande kombination av ädelost och bacon!

    DeLaEm 28 september 2013

    Smidigt, gott, snabblagat!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben