Peach Melba-sylt
Serverar:
1 portioner
En klassisk sylt, god till glass och våfflor. Prova ett sött muscatvin till.
Ingredienser
5 persikor, ca 500 g
600 g hallon
2 msk vatten
800 g strösocker, ca 9½ dl
Ev 100 g valnötter
Instruktioner
Kärna ur och skär persikorna i bitar. Lägg dem i en kastrull med hallon och vatten. Koka under lock 5-10 minuter.
Häll i sockret, rör om och sjud ytterligare 5-10 minuter utan lock. Skumma väl.
Tillsätt eventuellt grovhackade valnötter.
Skölj ur burkarna med hett vatten och häll i den varma sylten. Sätt på locken och låt kallna.
Liknande recept
Peach Melba paj
4.5
6-7
8
Peach Cream Pie
4
5
Peach melbasylt
Plommon Cobbler
1 h
6
Your Choice
1
Finlandia flirt
3 min
1
Bonka bäver
5
2 min
1
1
Sandras underbar
5
1
1
Vanilla starlight
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!