Peach Melbarulle

Serverar: 8 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Mycket smarrig !!

Ingredienser

  • 5 äggvitor
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • 2 tsk maizena
  • 2 ½ dl socker
  • 2 ½ dl vaniljvisp
  • 1 liten burk (200g) persikor, tärnade
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 150 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och pensla pappret med lite olja. Häll äggvitorna i en skål och vispa dem stela och häll sedan i vinägern. Blanda maizena och socker och häll i blandningen. Lite i taget under fortsatt vispning. Vispa tills blndningen är styv och blank. Bred massan i ett jämt lager över bakplåtspappret. Grädda mitt i ugnen i 20 minuter och sänk sedan sedan värmen till 110 grader och grädda ytterligare ca 20 minuter. Låt svalna en stund och stjälp upp marängen på ett bakpapper. Vispa vaniljvispen och bred den över den avsvalnande marängen. Strö över persikan. Rulla ihop rullen från kortsidan. Lägg tårtan med skarven neråt på ett fat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben