Pepparbakad 5:2 kyckling med gröna blad

Serverar: 1 portioner

Cirka 169 kalorier Det finns mängder av pepparsorter som du kan välja att krydda kycklingen med! svartpeppar, vitpeppar och grönpeppar rosé-, krydd- och sichuanpeppar chilipeppar, på hela skalan från paprika till bhut jolokia som är den hittills starkaste chilipepparn

Ingredienser

  • 70 g kycklingfilé
  • 10 g spenat
  • 40 g bönor
  • 20 g paprika
  • 20 g gurka
  • 20 g tomat
  • 50 g vitkål
  • Peppar
  • Salt
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 160 grader Krydda kycklingen med svartpeppar och salt, även cayenne peppar är gott och nyttigt, krydda efter egen smak Lägg 5:2 kycklingen i en form, sätt i stektermometern och tillaga tills den når 72 grader rakt igenom Skär upp grönsakerna i fina bitar och täck tallriken med denna härliga antioxidantrika 5:2 måltid När kycklingen är klar är måltiden redo att serveras och avnjutas

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben