Pepparbakad kycklingfilé med matvete samt wokisar och keso

Serverar: 1 portioner

315 kcal Mängd: Kolhydrat 22 g | Protein 44 g | Fett 4,9 g | Fiber 3,4 g Energiprocent: Kolhydrat 28 E% | Protein 55 E% | Fett 14 E% | Fiber 2 E%

Ingredienser

  • 150 g kycklingfilé
  • 25 g matvete
  • 30 g broccoli
  • 40 g paprika
  • 40 g purjolök
  • 30 g vitkål
  • 80 g minikeso
  • Instruktioner

    Lägg kycklingfilen i ugnsform strö svartpeppar över kycklingen. Lägg 1dl vatten i botten på formen och in i ugnen ca 30-40min på 150grader. Koka matvete enligt paketet. Skär ner alla grönsaker till wokisarna och woka dom när kycklingen är klar. Servera med minikeso.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben