Pepparkakscookies

Serverar: 18 portioner

Sååå enkelt sätt att servera hemgjorda krispiga cookies med julsmak.

Ingredienser

  • 1 pkt lättbakad pepparkaka (ca 420 g)
  • ¾ dl vatten
  • 75 g smält smör el margarin
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200ºC. Blanda ett paket lättbakad pepparkaka med vatten och smält smör eller margarin.
    2. Klicka ut smeten glest på bakpappersklädda plåtar (de flyter ut). Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter. Lossa dem försiktigt när de svalnat och låt kallna på galler.
    3. De går att baka utan matfett, men då måste man öka vattenmängden till 1 dl.
    4. Tips! Variera kakorna genom att blanda i ca ½ dl hackade nötter, mörk blockchoklad eller russin.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben