Pepparkaksgrissini

Festligt och ett nytt fräcks sätt att äta pepparkakor med ädelost. En succé på julfesten.

Ingredienser

  • 1 paket färdig pepparkaksdeg (500 g)
  • 1 tub kristyr (125 g)
  • 150 g ädelost
  • 1 dl créme fraiche (vanlig eller lätt)
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Kavla ut pepparkaksdegen lite tjockare än vanligt, på mjölat underlag. Skär ut 20 cm långa och 1 1/2 cm breda stänger. Lägg försiktigt stängerna på en bakplåtspappers klädd plåt.
    2. Ställ in i ugnen i ca 5 min . Låt svalna. Dekorera med kristyren.
    3. Mixa med en mixerstav ädelosten och fraichen.
    4. Servera pepparkaksgrissinin med dippen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben