Serverar: 6 portioner
Tid: 30 minuter
Barnen kom på att man kunde byta ut cacao mot pepparkakskryddor så vi testade det och det blev supergott
Sätt på ugnen på 175 grader. Smält smöret. Blanda i alla ingredienser i en bunke och rör till en slät smet, vispa inte. Häll i en ugnsform och grädda mitt i ugnen i ca. 25 minuter. Låt svalna och serveras med en klick grädde om man så önskar.
Sonen bakade denna underbara kaka igår. Den var supergod med en stark smak av pepparkakskryddorna! Perfekt till adventsglöggen! Tack för receptet! PS. Den smakade lika gott idag! DS.
Supermumsig kaka! Tack för receptet!
Kanske lite mindre socker och min stod inne i 35 minuter. Men Jesus vad god! Maken sa: Detta är en sådan kaka jag kan äta för mycket av. (Dvs toppbetyg)
Kakan blev jätte god! Tack för idéen!
Verkligen super god!!!!!