Underbar och älskad av alla.
Ingredienser
7 mogna persikor
1 dl socker
2 msk muscovadoråsocker eller brunt farinsocker
1 tsk kardemumma
1 tsk kanel
1 dl frysta jordgubbar
Instruktioner
- Sätt en kastrull på mellanvärme.
Blanda socker och brunt farinsocker eller muscovadoråsockret. Strö sockerblandningen i botten på kastrullen. Låt sockret smälta och karamelliseras.
Tillsätt kardemumma och kanel.
- Dela persikorna i 2 cm stora bitar och lägg ner i kastrullen med sockret och låt det koka ihop i 5 minuter.
Tillsätt jordgubbarna och stäng av plattan och låt kastrullen stå kvar och svalna.
- Kyl sedan ner krämen. Förvara i lufttät burk i kylskåpet.
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Cheesecake med persikor
Cheesecake är en engelsk kaka som består av en kräm på en kexbotten...