Pestosnurror

Serverar: 12 portioner

Tid: 25 minuter

Fantastiskt goda snurror till fördrinken eller på buffébordet.

Ingredienser

  • 1 platta färdigkavlad smördeg
  • 1 ägg
  • ½ dl pesto
  • 10 soltorkade tomater i olja
  • 50 g parmesanost på bit
  • Nymald svartpeppar
  • Eventuellt flingsalt
  • Instruktioner

    1. Pensla smördegsplattan med uppvispat ägg över hela ena sidan. Bred ut peston jämt över hela plattan. Strö hackade soltorkade tomater över hela ytan. Riv parmesanosten och strö den över. Mal peppar över och salta eventuellt med lite flingsalt. Tänk på att både pesto och parmesan ger lite sälta.
    2. Rulla ihop plattan och skär "rulltårtsbitar" som är 1,5 cm tjocka. Lägg dem på en plåt täckt med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 225 grader i mellan 10 och 12 minuter tills de har fått fin färg. Servera dem varma.
    3. De går att frysa och värma i ugnen innan servering om så önskas.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben