Picknickrulle

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Tunnbrödet har vi rullat in en hel måltid med potatis, skinka, grönsaker, cottage cheese och saltgurka som sätter extra piff.

Ingredienser

  • 8 stora färskpotatisar
  • 1 knippe rädisor
  • 100 g saltgurka
  • Smör
  • 4 mjuka tunnbröd
  • 8 sallatsblad
  • 250 g cottage cheese , KESO® lök
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 100 g lufttorkad skinka
  • Instruktioner

    Koka potatisen med skalet på och låt svalna. Skär potatisen och rädisorna i skivor. Finhacka gurkan. Bred ett tunt lager smör på varje tunnbröd. Fördela sallatsblad, potatis och cottage cheese på bröden. Salta och peppra. Lägg på skinka och strö över rädisor och gurka. Rulla ihop.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben