Picknickrullar med rostbiff

Serverar: 4 portioner

Är bra till förrätt om man delar dem.

Ingredienser

  • 2 tsk fransk senap
  • ½ dl bostongurka
  • ½ dl hackad gräslök
  • 4 mjuka tunnbröd
  • 8 tunna skivor rostbiff
  • 4 dl strimlad sallad
  • 2 krm salt
  • 250 g keso
  • Instruktioner

    1. Blanda keso med senap, bostongurka och gräslök. Bred ut röran på tunnbröden.
    2. Lägg på två skivor rostbiff på varje tunnbröd. Lägg på salladen. Salta och rulla ihop.
    3. Tips: Går lika brad med kyckling, tonfisk, skinka eller skaldjur.

    Liknande recept

    4.2
    2 h 45 min
    8
    5

    Kommentarer (1)

    Evia 4 juli 2008

    Detta har jag haft som förrätt nån gång. Alltid uppskattat.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben