Rostbiff med svartpepparsås

Dagen började kallt, ja … Hösten kommer ! Det ska bli bra om vi äta något stark .

Ingredienser

  • 400 g rostbiff, tärnad
  • 4 vitlöksklyftor, krossade och finhackade
  • 2 morötter, skivade
  • 2 msk hel svartpeppar, krossad
  • ½ lök, hackad
  • 3 chili, hackade
  • 100 ml vatten
  • Salt
  • Socker
  • Sås
  • 3 msk olja
  • 3 msk söt soyasås
  • 1 msk soyasås
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk fisksås
  • 2 msk ostronsås
  • 3 msk ketchup
  • Instruktioner

    Hetta upp oljan i en kastrull på medelvärme, Tillsätt vitlök tills det luktar gott. Lägg sedan ner lök och fräs snabbt. Tillsätt såsens ingredienser och rör sedan ner rostbiff, morot och chili. Hälll i vatten. Smaka av och krydda mer om det skulle behövas (salt och socker). Strö över svartpeppar. Koka cirka 10 minuter eller tills rostbiffen blir mör. Servera med mangosallad.

    Liknande recept

    4.2
    2 h 45 min
    8
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben