Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Färdig färskost smaksatt med pepparrot och rosastekt rostbiff är smarta genvägar till en supersnabb middag.

Ingredienser

  • 400 g skivad färdigstekt rostbiff
  • 3 dl bulgur
  • 1 rödlök
  • 1 äpple
  • 100 g babyspenat
  • ½ dl olivolja
  • 3 msk vit balsamvinäger
  • 125 g färskost med pepparrot
  • Några droppar mjölk
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka bulguren enligt anvisning på paketet. Låt svalna något.
    2. Skala och strimla löken fint. Kärna ur och skär äpplet i tunna klyftor.
    3. Blanda bulgur, lök, äpple och babyspenat med olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Rör ut pepparrotsfärskosten med lite mjölk till en krämliknande konsistens.
    4. Servera salladen med skivad rostbiff, pepparrotskrämen och gärna en bit baguette till.

    Liknande recept

    4.2
    2 h 45 min
    8
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben