Stekt rostbiff med potatisgratäng.

Serverar: 3 portioner

Väldigt god rätt som går snabbt att göra men samtidigt känns väldigt lyxig. Vill du går det självklart bra att göra egen potatisgratäng, men då tar det längre tid.

Ingredienser

  • 3 skivor rostbiff (ca 250 g sammanlagt)
  • 1 påse färdig potatisgratäng (600 g)
  • 75 g smör
  • 1 vitlöksklyfta
  • Salt
  • Peppar
  • Persilja
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop smöret med pressad vitlök. Krydda och ställ in i kylen till servering.
    2. Gratinera potatisgratängen enligt anvisningarna på förpackningen i portionsformar.
    3. Stek rostbiffen 1 min på varje sida. Krydda med salt och peppar. Lägg köttet ovanpå potatisgratängen och gratinera i ca 5 minuter till.
    4. Servera med lite vitlökssmör ovanpå och en sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Potatisgratäng
    Potatis är basen i många av våra mest svenska rätter. Trots att potati...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben