Pizzafisk

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

God fisk med lite pizzasmak, brukar gå hem även hos de barn som i vanliga fall inte vill äta fisk

Ingredienser

  • 150 g torskfilé
  • ¼ äpple
  • ¼ gul lök
  • 0,5 dl krossad tomat
  • Salt
  • Peppar
  • Oregano
  • Ost
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225° C. Smörj en ugnsfast form och lägg i torskfilén i bitar. Skala, kärna och hacka äpple och lök och låt dem fräsa några minuter i en kastrull på låg värme. Häll i de krossade tomaterna och låt blandningen koka cirka 5 minuter. Krydda med salt, peppar och oregano och häll blandningen över torsken. Riv lite ost och strö över fisken. Sätt in fisken till osten fått ljusbrun färg, cirka 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben