Pizzasallad

Serverar: 4 portioner

Det här receptet kommer från Pizzeria Jasmine på Söder i Stockholm.

Ingredienser

  • ½ vitkålshuvud, ca 500 g
  • Ca: 1 dl paprikasallad från burk
  • 1 dl matolja
  • 1-2 msk vit vinäger
  • Salt
  • Grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Strimla kålen fint. Helst ska kålen även stötas för att salladen ska bli riktigt saftig. Blanda med väl avrunnen paprikasallad efter smak.
    2. Gör en dressing av olja, vinäger, salt och peppar. Vänd ner i salladen. Låt gärna salladen dra över natten.

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    9
    4.8
    20 min
    4
    23

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben