Pizzasallad

Serverar: 4 portioner

Jättegod pizzasallad

Ingredienser

  • 300 g vitkål
  • 1 dryg tsk flingsalt
  • 3 msk olja (oliv eller raps)
  • 1 tsk flytande honung
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 1 dryg krm nymald svartpeppar
  • (Vitlök om man vill ha)
  • Instruktioner

    1. Hyvla vitkålen med en osthyvel. Lägg den i en plastpåse och krossa den lite med en kavel.
    2. Lägg kålen i en burk och blanda ingredienserna.
    3. Slå blandningen över kålen. Låt stå över natten innan du äter den.
    4. Håller minst 1 vecka i kylskåpet.

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    9
    4.8
    20 min
    4
    23

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben