Pizzatorsk

Serverar: 4 portioner

Lite annorlunda variant på en fiskrätt. Mumsig!

Ingredienser

  • 500 g fiskfilé (torsk, sej)
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 tsk oregano
  • 2 dl grädde (helst visp)
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 dl riven ost av valfri sort
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Krydda.
    2. Blanda grädde och puré. Häll över fisken och strö sedan över osten. Stek i nedre delen av ugnen 20 - 30 minuter.
    3. Gott med pressad potatis till!

    Liknande recept

    Kommentarer (5)

    saaandris 18 juni 2009

    Detta håller vi på att laga nu, verkar supergott. :)

    camillab 17 februari 2010

    Har lagat receptet flera gånger och blir lika glatt överraskad varje gång, så få och enkla ingredienser (sånt som man alltid har hemma) och sååå supergott!! Verkligen en enkel och jättegod rätt!

    Satay 9 juni 2010

    Är fisken fryst eller tinad innan den sätts i ugnen?

    shrin 30 augusti 2011

    Ingen 5 poängare för min del. Tyckte den smakade för lite fast jag kryddade mycket. Men helt ok, barnvänlig och snabb att göra.

    Cassiopeya 17 juni 2014

    Mina barn älskar detta! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben