Polkagrisparfait

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En härlig parfait för både stora och små.

Ingredienser

  • 2 äggulor
  • 1 ½ msk florsocker
  • 100 g krossade polkagrisar
  • 3 dl vispgrädde
  • ev röd karamellfärg
  • Instruktioner

    1. Vispa äggulorna tillsammans med florsockret så att det blir pösigt.
    2. Tillsätt större delen av de krossade polkagrisarna och rör om.
    3. Vispa grädden och rör ner den. Tillsätt eventuellt några droppar röd karamellfärg så att parfaiten blir mer färgstark.
    4. Häll upp smeten i en sockerkaksform. Låt den stå i frysen minst 4 timmar.
    5. Lägg upp parfaiten hel ur formen eller med sked i skålar.
    6. Garnera med resten av polkagriskrosset.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben