Polkaparfait

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Mums!!!

Ingredienser

  • 100 g polkagrisbitar
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 äggulor
  • ½ dl florsocker
  • ½ msk vaniljsocker
  • 3 äggvitor
  • Instruktioner

    Hacka polkagrisarna eller stöt i mortel eller kör i matberedare. Vispa grädden. Rör i hop äggulor, florsocker och vaniljsocker. Blanda grädde, äggblandning och polkagrishack. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vänd försiktigt ner dem. Häll smeten i form som rymmer 1 - 1 1/2 liter. Frys parfaiten minst 6 timmar. Tina 20-30 minuter före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    JohannaEneroth 28 december 2011

    Återkommande nyårsdessert hos oss! Går helt enkelt inte att få något godare!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben