Poppers

Serverar: 20-25 portioner

Ett perfekt snacks med fras och hetta! Kan förberedas fram till friteringen och frysas in. Tina sedan och fritera.

Ingredienser

  • 20-25 Feferoni
  • ca. 100 gr Cream cheese (valfri smak)
  • 1 dl mjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl ströbröd
  • olja till friteringen
  • Instruktioner

    Vispa äggen. Skär av ca. 1/2 cm av topparna på feferonina (låt gärna stjälken vara krav för att kunna hålla i den) Fyll en spritspåse med osten (alt, tubost). Fyll chilina med osten. Vänd dem i mjölet, sen ner i de vispade äggen, sen ner i ströbrödet. Upprepa proceduren 2 ggr. Fritera de i omgångar i ca. 180 gr olja i 1-2 minuter. Låt rinna av på hushållspapper. Salta lätt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    popik 22 oktober 2008

    Jag bara älskar dem. Här hemma kan vi köpa dem i korvkiosken tillsammans med ostgratinerade tortillachips, tacosås, gräddfil och sallad.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben