Serverar: 10 portioner
Tid: 30 minuter
Perfekta som förrätt eller snack för en kväll med grabbarna och serveras med salsasås. Det fungerar väldigt bra att frysa ner och fritera i efterhand vilket i vissa fall nästan ger ett bättre resultat.
Skär av stjälkarna på jalapeñosen Skär ett snitt tvärs över hela och öppna den Om den inte önskas vara så stark så ta ut kärnorna, låt annars bli Strö på lite salt och cayennepeppar i den och fyll sedan hela med färskost Stäng hela öppningen genom att trycka lite lätt Vispa ner alla ägg i en skål Häll upp ströbrödet i en annan skål Doppa jalapeñosen i ägg och sedan i ströbröd och upprepa tills hela jalapeñosen är täckt med ströbröd Lägg ner alla jalapeños i fritösen på 150 grader och fritera tills de blir gyllenbruna (ca 2 min) Placera sedan dina jalapeño cheese poppers på hushållspapper Serveras varma
Åh, hjälp så jäkla goda. Jag gjorde dom på feferoni så man skull kanske vänt dom i mjöl före ägg så hade nog paneringen fastnat bättre, men dom komer absolut att göras igen.
Ja de är väldigt fina :) Mycket möjligt att mjöl hjälper till då skalen är ganska hala. Jag lyckades bra utan men det var ganska mycket pill med varje jalapeño och det blev lite kladdigt runt om.