Friterad halloumi

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

En grekisk förrätt som passar också bra till en smårätt Jättegod!

Ingredienser

  • 400 gr halloumi ost
  • 1-2 dl olja
  • Till servering
  • 2 Tomater
  • Gurka
  • 100 g oliver
  • sallad
  • Instruktioner

    1. Skär haloumiosten i fyra bitar , fritera skivorna i olja ca 2 min på varje sida eller tills de blir guldbruna. dela tomaterna och skiva gurka och sallad och servera tillsammans med den friterade halloumi.
    2. man kan absolut servera den med någon annan sallad , men gärna någon som inhåller gurka , för gurka smakar super gott till halloumi.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Pellemask 4 september 2009

    hur friterar man "på varje sida"? då är det väl att steka i olja?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben