Servera den varm med skivad pastrami eller skinka även god på ett buffébord.
Tycker den är användbar till det mesta
Ingredienser
700 g kokt potatis
400 g färskost t ex philadelphiaost
3 ägg
2 ½ dl crème fraiche
300 g riven västerbottenost
6 salladslökar
salt
peppar
200 g färskost med gräslök
9 stora kapris
mejram
paprikabitar
Instruktioner
- Smörj en rund form med löstagbar kant. Skala och skär potatisen i skivor. Mixa samman färskost, ägg och crème fraiche. Rör ner den rivna osten. Skär salladslöken i tunna skivor. Varva potatis, oströra och lök i formen. Salta och peppra mellan varven.
- Ugnsbaka i 175 grader 40 – 50 min. Tills den fått fin färg och stelnat.
- Garnering
Spritsa på färskost och garnera med kapris, mejram och paprikabitar
Liknande recept
Kommentarer (0)