Potatisragu

Serverar: 4 portioner

Potatis och lök i snabblagad, enkel och mustig ragu...

Ingredienser

  • 600 g kokt potatis
  • 2 gula lökar
  • Smör
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde 15%
  • 1 tsk salt
  • 1 msk senap
  • 2 msk pepparrot
  • 2 msk dill
  • Instruktioner

    1. Skär potatisen i tärningar. Skala och klyfta löken. Fräs löken i smör i en stor stekpanna några min.
    2. Rör ner potatis, grädde, salt, senap, pepparrot och dill. Låt allt koka ihop några min.
    3. Servera till stekt fläsk, stekt bacon eller fisk.
    4. Koka gärna mycket potatis på en gång. Praktiskt att ha i kylen till en snabb ragu eller till en varm eller kall potatissallad. Kokt potatis finns även på burk. Potatisen kan kokas i förväg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben