Punschmuffins

Serverar: 15-20 portioner

Tid: 30 minuter

Goda!

Ingredienser

  • pappersformar till muffins
  • 125 g mjukt smör
  • 2 1/2 dl strösocker
  • 3 ägg
  • 1/2 dl punsch
  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Glasyr
  • 2 dl florsocker
  • 2 - 3 msk punsch
  • chokladströssel
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 * Rör smör och och socker poröst. Tillsätt äggen ett i sänder och rör mellan varje ägg. Tillsätt punsch. Blanda mjöl och bakpulver, rör försiktigt ner i meten.
    2. Fördela smeten i formarna till 3/4. Grädda mitt i ugnen ca 12-15 min.
    3. Rör samman florsocker och punsch till en smidig glasyr. Bred ett tunt lager glasyr på kalla muffinsar och strö över chokladströssel. Låt glasyren stelna före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben