Quorn Tandoori

Serverar: 2 portioner

Ingredienser

  • 2 msk olivolja
  • 2 röda äpplen
  • 1 gul lök
  • 1 msk tandoorikrydda
  • 1 krm mald kardemumma
  • 300 g bitar Quorn
  • 1 tsk hackad vitlök
  • Sås
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 2 msk papaya och passionssalsa
  • 1/2 grönsaks- eller hönsbuljongtärning
  • 2 dl vatten
  • Instruktioner

    Skär äpplen och lök i stora tärningar. Fräs äpplen, lök och tandoorikrydda i olivolja, tillsätt kardemumma, Quorn och vitlök. Låt alltsammans fräsa i cirka 2 minuter. Tillsätt matlagningsyoghurt, salsa buljongtärning och vatten. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Servera gärna med vildris.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    figo78 30 december 2009

    Hej! Tror det kan bli en jättegod rätt det här, men var hittar man papaya- och passionssalsa? Vilket märke?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben